Opplevelser på viste

Hva vi tilbyr

Kurs- og konferansesaler, konferanserom og møterom i størrelser fra 12 til 240 personer på Ventilene Viste Strandhotell

Ønsker du møterom eller kurs-konferanse rom på hotell i Stavanger området som også vil fungere bra som et konferansehotell – eller møterom til ulike typer møter på hotell i Stavanger området, har vi 7 ulike møterom og konferanserom/-saler.
Alle på et unikt hotell i Stavanger området med en flott beliggenhet i vannkanten på Viste stranden i Randaberg. Ca 10-20 min kjøring til hotellet fra Stavanger sentrum og Forus området. Og bare ca 5 min kjøring til Dusavik-basen og Mekjarvik havn. Gratis parkering ved hotellet.

Se mer informasjon om de ulike møterom, kurs- og konferanserom lenger nede. Eller kom innom for en omvisning for å se våre muligheter for møterom, kurslokaler og konferanserom på det unike hotellet like ved Stavanger med beliggenhet i strandkanten.

Middag

Vi har startet opp med søndagsbuffet med dessertbuffet og kaffe/te inkludert.

Som et strandhotell på Randaberg i nærheten av Stavanger, Sola og Sandnes ønsker vi å videreføre tradisjonen på et historisk hotell hvor familier, slekt og venner kan samles i våre flotte restaurant lokaler til søndagsmiddag. Lokalisert like ved en sandstrand og flotte turområder hvor de som ønsker det kan gå tur i historiske omgivelser før eller etter søndagsmiddagen. Eller andre festlige anledninger og markeringer.

Vennligst ring eller evt. mail oss for forhåndsbestilling og reservasjon av bord.

Kontakt oss for mer informasjon.

Andre ønsker?

Ønsker dere et uformelt selskapslokale eller et lokale for andre markeringer, har vi andre muligheter å velge blant. Kontakt oss på Viste Strandhotell på Randaberg like ved Stavanger-så finner vi frem til en god løsning slik dere ønsker å ha det.

Dere er også velkommen innom for å se nærmere på våre lokaler og muligheter hos oss i det unike Viste Strandhotell.

Ventilene Viste Strandhotell er en del av Kirkens Bymisjon Rogaland og en sosial virksomhet. Alle våre midler går til vårt arbeid for og med unge pårørende. Vi vil derfor ha ungdom i arbeidstrening hos oss og vi håper dere vil ha litt tålmodighet med oss. Vårt fokus er omsorg for mennesket og vi vil tilby omvisning og gjennomgang av rommene i forkant om ønskelig. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en god opplevelse hos oss. Se mer info under menypunktet: Om oss

For bestilling og mer informasjon.