Overnatting

Hva vi tilbyr

Nyt roen og den unike sjøutsikten til havet fra bl.a. våre 12 dobbeltrom på hotellet.
Ventilene Viste Strandhotell på Vistestranden, Randaberg er ca 15-20 min fra Stavanger sentrum og ca 20-25 min kjøring fra Forus.

Vi er ett av tre unike strandhoteller i Norge. Og har 26 rom tilgjengelig fordelt på:
– enkeltrom, – twin rom, – dobbeltrom, – 3 sengs rom og – leilighet/suite (familierom) for deg som ønsker å bo i rolige og historiske omgivelser med masse omsorg og kort avstand til Stavanger og Sola.

Hotellet har en nydelig og lun beliggenhet – noe folk allerede oppdaget for ca 6000 år da de bosatte seg i Vistehola like ved hotellet. Mer info her.

Finn roen, nyt naturen og senk skuldrene med en gåtur i strandkanten i historiske omgivelser. Gjerne innom Vistehola og videre utover langs havet i det flotte kystlandskapet mot det godt bevarte Vistnestunet fra ca 1897, se info her.

Se turkart som viser tursti som stiplet linje langs sjøen og beliggenhet og informasjon om Vistehola her. Og en beskrivelse av turen fra hotellet og Eller oversiktskart andre turer i den grønne landsbyen Randaberg på side 2 her.

Region har også mye å by på av andre flotte natur- og kulturopplevelser, mer info her.

Velkommen til en annerledes og koselig hotellopplevelse i Stavanger-området!

Ventilene Viste Strandhotell er en del av Kirkens Bymisjon Rogaland og en sosial virksomhet. Alle våre midler går til vårt arbeid for og med unge pårørende. Vi vil derfor ha ungdom i arbeidstrening hos oss og vi håper dere vil ha litt tålmodighet med oss. Vårt fokus er omsorg for mennesket og vi vil tilby omvisning og gjennomgang av rommene i forkant om ønskelig. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en god opplevelse hos oss. Se mer info under menypunktet: Om oss

Enkeltrom

Kontakt oss for pris og bestilling.

Kom gjerne innom Ventilene Viste Strandhotell for å se hotell rommene!

Dobbelt- / Twin-rom

Kontakt oss for pris og bestilling.

Kom gjerne innom Ventilene Viste Strandhotell for å ta en kikk på hotell rommene.

Leilighet / Suite

Leilighet / Suite med soverom, kjøkken, stue og bad (4 sengeplasser). Kontakt oss for pris og bestilling.

Kan også benyttes som familerom. Besøk oss gjerne for en omvisning i hotellets leilighet / suite.

For bestilling og mer informasjon.