SELSKAPSLOKALER/KURS OG KONFERANSE

Hva vi tilbyr

Selskapslokaler, bryllup, bryllupslokaler, festlokaler – flere saler og rom fra 12 – 240 gjester på Ventilene Viste Strandhotell.

En unik ramme for en spesiell dag eller feiring som gir minnerike opplevelser på livets merkedager – på et spesielt hotell på Randaberg – like ved Stavanger.

Ønsker dere selskapslokaler eller vil feire bryllup i unike bryllupslokaler i vannkanten på en sandstrand og Vistebukta som strekker seg utover mot Nordsjøen – hvor Himmel og Hav møtes – kan vi sammen med dere skreddersy selskapet eller bryllupet til slik dere ønsker det i våre lokaler.

Viste Strandhotell på Randaberg er et historisk hotell og et av tre unike strandhoteller i Norge, hvor vi i tillegg til Sola Strand Hotel ligger like i nærheten av Stavanger.

Vi har flere saler og selskapslokaler i ulike størrelser. Dere er velkommen til å kontake oss for å komme på omvisning.

Ønsker du bryllupslokaler for å feire bryllupet og den store dagen i unike og historiske lokaler og omgivelser, ønsker vi å være med å gi bryllupet en ramme som er helt spesiell. Vårt vertskap på hotellet ønsker å ta godt vare på dere gjennom dagen i en opplevelsesrik ramme på et hotell hvor dere får ro til å feire bryllupet eller selskapet i flotte lokaler.

Parkering ved hotellet (ingen avgift).

Ventilene Viste Strandhotell er en del av Kirkens Bymisjon Rogaland og en sosial virksomhet. Alle våre midler går til vårt arbeid for og med unge pårørende. Vi vil derfor ha ungdom i arbeidstrening hos oss og vi håper dere vil ha litt tålmodighet med oss. Vårt fokus er omsorg for mennesket og vi vil tilby omvisning og gjennomgang av rommene i forkant om ønskelig. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en god opplevelse hos oss. Se mer info under menypunktet: Om oss

Festsaler

Bernersalen, Restauranten og Buen er alle store gode saler som kan benyttes som selskapslokaler eller bryllupslokaler med plass til 30 til 240 gjester.

Noen av salene har også nydelig utsikt over Vistebukta hvor himmel møter hav og neste stopp er England. Vi har også stor terrasse og plen like ved stranden som kan benyttes på dager med fint vær – og som vanligvis ligger lunt til.

Besøk oss gjerne på Ventilene Viste Strandhotell for å få en omvisning i våre lokaler for selskaper og bryllup.

Selskapslokaler

Dusavik, Maritim og Buen er selskapslokaler og bryllupslokaler med plass fra 10 til 70 personer på Viste Strandhotell på Randaberg, like ved Stavanger. Sammen med dere finner vi ønsket oppsett av bord og stoler, slik at rammene for selskapet eller bryllupet blir slik dere ønsker lokalet skal være.

Dere er velkommen innom Ventilene Viste Strandhotell for en omvisning i våre lokaler for selskaper, bryllup og andre anledninger dere ønsker å feire eller markere.

Møterom

Kurs og konferanserom, møterom i unike lokaler på stranden like ved Stavanger. Legg møtet eller konferansen til Ventilene Viste Strandhotell og kjenn på stemningen, omsorgen, kjærligheten og roen. Alle inntekter går direkte til vårt barne- og ungdomsarbeid.

Maritim, Dusavik, Mekjarvik og Buen er rom som er velegnet for mindre kurs, konferanser og eventuelt som møterom hvor hver har plass fra 10 til 70 personer.

Kontakt oss for mer informasjon eller kom gjerne innom en tur for å se nærmere på våre møterom og kursrom.

For bestilling og mer informasjon.