HOS OSS TILBYR VI

Konferanser

Legg kurs- og konferansen til Viste Strandhotell sine kurs- og konferansesaler, konferanserom og møterom like utenfor Stavanger. Hvor det også er mulig med havutsikt fra noen konferanse/møterom. Og når dere spiser frokost, lunch eller middag.
Kjenn på stemningen, omsorgen, kjærligheten og roen. Alle inntekter går direkte til Ventilene, vårt barne- og ungdomsarbeid. 

Mer info – Kurs og konferanselokaler.

Selskap

For spesielle dager eller feiringer for minnerike opplevelser i flotte selskapslokaler i forskjellige størrelser på Ventilene Viste Strandhotell. Lokalet setter vi opp sammen med deg etter dine/deres ønsker. På hotellet vil du møte omsorg, kjærlighet og finne ro – samtidig som du får støttet vårt barne- og ungdomsarbeid Ventilene.

Mer info – selskapslokaler.

Overnatting

Vi har hotellrom tilgjengelig for deg som ønsker å bo på et rolig og spesielt strandhotell nær Stavanger, Sola og Forus. Og hotellrom for konferansegjester eller gjester i selskaper både på hotellet og andre steder. Eller for grupper som deltar på aktiviteter i Stavanger-området eller Randaberg. Alle inntektene går direkte til vårt barne- og ungdomsarbeid Ventilene. 

Mer info – hotellovernatting.

For bestilling og mer informasjon.